logo

Van tuin ophogen tot grond transporteren

Rupsdumpers van Messersi en Honda

Krachtige Messersi en Honda rupsdumpers

Rupsdumpers zijn uitermate geschikt voor het ophogen van tuinen en het transporteren van grond of zand op slecht begaanbare paden. Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. heeft de rupsdumpers van Messersi en Honda in het assortiment. Messersi rupsdumpers zijn in vijf verschillende series verkrijgbaar, van Utility tot All terrain. Behalve een gebruikelijke uitvoering, dumperbak of grondbak, zijn er Messersi en Honda rupsdumpers bij ons verkrijgbaar met een aluminium bak of met een betonmixer.

‘‘Messersi rupsdumpers zijn in vijf verschillende series verkrijgbaar.’’

Messersi en Honda rupsdumpers bij Van Blitterswijk

Als erkend leverancier van Messersi en Honda heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. het complete aanbod rupsdumpers in zijn assortiment. Voor deskundig advies over de Messersi en Honda rupsdumpers bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Vraag uw scherpste offerte aan

Daarom een rupsdumper

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*