logo

Officieel dealer

AllTrec elektrische werktuigdrager voor groenonderhoud

AllTrec 4810T duurzame werktuigdrager

AllTrec is een elektrische werktuigdrager speciaal ontworpen dat hij gecombineerd kan worden met verschillende aanbouwdelen. Hiermee kan die gebruikt worden voor allerlei werkzaamheden zoals onkruidbestrijding, grasmaaien of veeg- en reinigingswerkzaamheden. Door deze flexibele inzetbaarheid is het een echte alleskunner.

Geen CO2-uitstoot

Deze duurzame machine heeft geen CO2-uitstoot en staat bekend om het minimale geluid dat hij produceert, de hoge actieradius en de lage verbruiks- en onderhoudskosten. De AllTrec 4810T is uitermate geschikt voor het groenonderhoud in stad en gemeente, camping, vakantie of pretpark.

AllTrec bij Van Blitterswijk

Als officieel dealer van AllTrec kunt u bij Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. terecht deskundig advies over AllTrec. U van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Daarom kiest u AllTrec

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*