logo

Corona-protocol Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V.

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit nemen maatregelen om de kans op verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen en te beperken. Onze bedrijven volgen hierin de aangescherpte adviezen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu ) en de overheid. We nemen uw gezondheid en veiligheid even hoog op als die van onze medewerkers. Het is voor iedereen een nare situatie en daarom willen wij u graag duidelijkheid geven van wat u van ons mag verwachten.

Winkel en showroom gesloten

Helaas zijn onze winkel en showroom vanaf heden gesloten tot en met 9 februari 2021. Onze werkplaats blijft geopend voor service en onderhoud, uitsluitend na telefonische afspraak.

Bestellen en afhalen

  • Producten zoals machines en onderdelen zijn telefonisch en per e-mail te bestellen en de volgende werkdag af te halen, uitsluitend na telefonische afspraak. Bekijk ons assortiment.
  • Bij levering van producten via onze tijdelijke buiten-balie in de entree zullen wij gepaste afstand houden en vragen u vriendelijk hetzelfde te doen. Wij verzoeken ook om pinbetalingen óf betaling vooraf.
  • Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om een STIHL machine te kopen in onze vernieuwde webshop www.detuinmachineshop.nl.

Impact

We proberen de impact op onze service zoveel mogelijk te beperken. Indien onze maatregelen ten koste gaan van onze dienstverlening neem dan direct contact op met uw vaste contactpersoon binnen ons bedrijf zodat we samen kunnen kijken hoe we de impact kunnen verminderen. Wij merken dat er veel gebeld wordt, waardoor er wachttijden ontstaan, maar we doen er alles aan om snel en goed bereikbaar voor u te blijven!

Wij danken u voor uw begrip en ondersteuning om de COVID-19 uitbraak zo snel mogelijk in te dammen. Laten we goed op elkaar letten en zorgen. Wij hopen u weer snel in onze winkel en showroom te kunnen ontvangen!

Contactgegevens

Martijn Beekwilder 
06-30109376
Verkoop Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit
martijn@eco-mobiliteit.nl of info@eco-mobiliteit.nl
Tom Akkermans 
06-12110175 
Verkoop Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines
tom@blitterswijk.nl of info@blitterswijk.nl
Technische dienst / Werkplaats / Magazijn
werkplaats@blitterswijk.nl
0182-372513

Magazijn / Showroom
magazijn@blitterswijk.nl
0182-372513

Toch een STIHL machine kopen? Bestel direct in onze webshop!

Helaas kunt u niet naar onze showroom komen. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om een STIHL machine te kopen. Bestel uw machine direct in onze vernieuwde webshop.

Bestel direct

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*