logo

Officieel dealer

Tuingereedschap van De Groene Hand is geschikt voor professionals en liefhebbers

Gereedschap met constante kwaliteit

De Groene Hand is een samenwerking tussen merkfabrikanten, vakhandelaren en eindgebruikers. De filosofie van De Groene Hand is het bevorderen van kennis, keuze en aanbod op het gebied van kwaliteitsgereedschap. Het tuingereedschap van De Groene Hand is bestemd voor vakmensen die werkzaam zijn in diverse sectoren, zoals de hovenierssector, grond- , weg- en waterbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariërs. Ook als de particuliere tuinliefhebber valt er genoeg te kiezen uit het brede assortiment van De Groene Hand.

‘‘Kwaliteitsgereedschap voor de vakman en tuinliefhebber.’’

De Groene Hand bij Van Blitterswijk

Als officieel dealer van De Groene Hand heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. het complete aanbod tuingereedschap in zijn assortiment. Voor deskundig advies over De Groene Hand tuingereedschap bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Bezoek onze showroom

Daarom kiest u De Groene Hand

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*