logo

Dinsdag 3 september 2019 - Moordrecht

Van Blitterswijk E-day

Wij nodigen u graag uit voor de Van Blitterswijk E-day op dinsdag 3 september. Deze eerste dinsdag van september is tevens Duurzame Dinsdag, de dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag.

Laat u adviseren en ervaar de mogelijkheden 

Termen als ‘duurzaam, zero-emissie en geluidsarm’ zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Tijdens de Van Blitterswijk E-day willen we u laten ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van elektrische, emissievrije werkvoertuigen en tuin-, en parkmachines. Onze adviseurs staan klaar om u onder het genot van een hapje en een drankje meer te vertellen en de diverse machines en voertuigen aan u te demonsteren.

Maak kennis met onze merken

Onder andere de volgende merken zullen worden vertegenwoordigd: Goupil, TRIPL Urban Cargo Drive, STIHL, TOBROCO-GIANT, AllTrec by WeedControl en Mean Green Electric Mowers.

Introductie van nieuwe voertuigen

Uniek is de 100% elektrische Goupil G4 met KLUBB K20 hoogwerker, welke speciaal voor deze dag vanuit Frankrijk komt én uiteraard de Nederlandse introductie van de nieuwe Goupil G2

Algemene informatie E-day

Van Blitterswijk E-day vindt plaats op het Parkeerterrein Restaurant ‘Pleisterplaats Moordrecht’ aan de Middelweg 20 in Moordrecht. U bent van harte welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur. U kunt zich aanmelden via het getoonde aanmeldformulier, graag voor 23 augustus. Aanmelden is niet verplicht, maar wel gewenst.

Aanmelden Van Blitterswijk E-day

Overige informatie

Heeft u vragen? Wij zijn van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar via:

0182 372 513

info@blitterswijk.nl

Aanmeldformulier