logo

Transportvoertuigen voor o.a. parken, plantsoenen en begraafplaatsen

Elektrische transportvoertuigen Goupil, TRIPL en Taylor-Dunn

Zware en milieuvriendelijke transporters

De elektrische transportvoertuigen van Goupil, TRIPL en Taylor-Dunn zijn de ideale assistent bij het onderhoud van plantsoenen, begraafplaatsen en parken.

Voor duurzame mobiliteitsoplossingen hebben wij de transporters van Goupil in het assortiment. Deze voertuigen kunnen door hun compacte afmetingen en wendbaarheid uitstekend in kleine ruimtes uit de voeten.

Elektrische bakbrommers

TRIPL elektrische bakbrommers zijn dé oplossing voor o.a. gemeente- en groenonderhoud. Met de TRIPL kunt u al uw pakketten rechtstreeks op de bestemming afleveren, zonder files en parkeerkosten. Gereedschappen en andere materialen heeft u altijd binnen handbereik. 

Elektrotrekkers

Met de Taylor-Dunn elektrotrekkers en elektrische platformwagens hebben we dé ideale interne transportoplossing in huis voor o.a. magazijnen, fabrieken, veilingen en luchthavens. Met een zeer kleine draaicirkel, meer dan 30 km actieradius per accu en trekcapaciteit tussen de 900 en 7000 kg is dit assortiment uniek in Nederland!

Meer over onze 100% elektrische transporters

"We hebben voor elke klus het juiste voertuig!"

Advies over Goupil, TRIPL en Taylor-Dunn en transportvoertuigen in onze showroom

Als officieel dealer heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines een compleet aanbod transportvoertuigen in haar assortiment. Voor deskundig advies over transporters bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Vraag uw scherpste offerte aan

Daarom transporters bij Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Geschikt voor iedere toepassing

Laat u inspireren in onze showroom

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*