Betrouwbare prestaties

Lanz grafdelfmachines

Hoge bedrijfszekerheid, vernuftige techniek

Het delven van een graf vraagt om veel geduld en precisie. U moet kunnen vertrouwen op machines die betrouwbare prestaties leveren en u het delven zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. de grafdelfmachines van Lanz in het assortiment. De hoge bedrijfszekerheid en de vernuftige techniek die is toegepast maken de machines prettig om mee te werken. Van Lanz mag u verwachten dat er uitsluitend A-kwaliteit componenten zijn gebruikt om de grafdelfmachines mee te bouwen.

‘‘Grafdelfmachines met vernuftige tecnhieken voor precies werk.’’

Lanz grafdelfmachines bij Van Blitterswijk

Als erkend leverancier van Lanz heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. het complete aanbod grafdelfmachines in zijn assortiment. Voor deskundig advies over de Lanz grafdelfmachines bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 0182 - 372 513.

Vraag uw scherpste offerte aan

Grafdelfmachines bij Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Ook het transport verzorgen we zelf

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*