logo

Zitmaaier ideaal voor tuinen en parken

Zero-turn Grasshopper 524V front-maaimachine voor Leefgoed de Olifant

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. heeft een mooie, nieuwe ‘zero-turn’ Grasshopper 524V front-maaimachine afgeleverd aan Leefgoed De Olifant in Nieuwerkerk aan den IJssel. De Grasshopper 524V is razendsnel en komt overal bij waardoor de zitmaaier perfect is voor gebruik in tuinen en parken.

Voor particulier en hovenier: klein, wendbaar en van professionele kwaliteit

  • Oersterke bouw
  • Hoge wendbaarheid
  • Lange, duurzame, levensduur
  • Erg compact: maaidek van 107 cm en breedte van 111 cm
  • Zero-turn-systeem, draaicirkel van 0 graden
  • Eenvoudig verticaal te zetten maaidek voor gemakkelijke schoonmaak
  • Powerfold, voor elektrisch ingestelde maaihoogte

Leefgoed de Olifant: Puur genot voor natuurliefhebbers

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Leefgoed de Olifant. Ieder seizoen is anders en brengt nieuwe verrassingen met zich mee. Neem zelf een kijkje hoe mooi het gazon van de ruime cultuurtuin van Leefgoed de Olifant er bij ligt. Geniet van de rust en de ruimte, gecombineerd met de vergaderfaciliteiten en heerlijkheden, binnen of op het ruime terras van Restaurant & Theehuis De Dames. Leefgoed de Olifant vind je aan de rand van Park Hitland langs de unieke getijrivier de Hollandsche IJssel naast de werkhaven van Ver-Hitland. Een stukje puur leefgenot in de toch al zo drukke Randstad.

Alle A-merken, kosteloos bezorgd en geïnstalleerd

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. biedt een volledige kwaliteitsselectie van alle A-merken tuinmachines, groot materieel en tuingereedschap. Koop nu uw nieuwe tuinmachine en wij komen deze kosteloos bij u bezorgen en installeren in de regio’s Rotterdam en Het Groene Hart.

Bestel direct

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*