logo

Officieel dealer

De tuinmachines van Honda zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik

De grootste in generatoren en motoren

Honda blinkt uit in tuinmachines voor professioneel gebruik. Zo zijn de Honda gazonmaaiers voorzien van een extra sterk drukgegoten aluminium maaidek en een duurzame Honda 4- takt motor met cardan aandrijving. Honda generatoren zorgen voor extra stroom voor professionele toepassingen met vermogens van 0,7 tot 12 kVa op benzine of diesel. Tot slot zijn Honda schoonwaterpompen ideaal voor het sproeien van de tuin en het gazon. De vuilwaterpompen zuigen modder, kleine verontreinigingen en grind uit bouwputten krachtig en betrouwbaar op.

‘‘Honda tuinmachines zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik.’’

Honda bij Van Blitterswijk

Als officieel dealer van Honda heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. het complete aanbod gazonmaaiers, generatoren en waterpompen in zijn assortiment. Voor deskundig advies over de tuinmachines van Honda bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Bezoek onze showroom

Daarom kiest u Honda

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*