logo

Veilige en gecertificeerde tuin en parkmachines

Keurmerken

Testen, inspecteren en certificeren

Kwaliteit leveren en veilig met uw machines werken staat bij Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. hoog in het vaandel. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de producten die wij aan u leveren, maar ook voor ons als bedrijf in zijn geheel. Daarom hebben wij ons bij VA-Keur en Metaalunie aangesloten en beschikken wij over DEKRA-certificeringen.

VA-Keur

Het laten keuren van uw werkmaterieel vinden wij bij Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. net zo belangrijk en onmisbaar als het onderhoud. Mede daarom zijn wij een Erkend VA-keuringsbedrijf. VA-keur biedt u een onafhankelijk keurmerk volgens de hoogste kwaliteitsnormen voor vrijwel al uw machines, werktuigen en gereedschappen. Wij zorgen voor de professionele keuringen van al uw machines. Zo voldoet u aan de wettelijke verplichtingen en beschikt u over veilige machines voor uzelf én uw personeel.

Metaalunie

De Koninklijke Metaalunie is de ondernemersorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf in de metaal. Metaalunie richt zich op bedrijven in de Metaal en Techniek van  eenmanszaken tot bedrijven met meer dan 100 werknemers. De ondernemersorganisatie is actief in uiteenlopende sectoren zoals elektronica, gereedschappen, gietwerk, handel en service, landbouwmechanisatie, machine- en apparatenbouw, metaalwaren, revisie en onderhoud, staalbouw en verspaning.

DEKRA gecertificeerd

DEKRA heeft meer dan 85 jaar ervaring in het testen, inspecteren en certificeren van organisaties en producten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De Auditors van DEKRA zijn materiedeskundigen die participeren in normcommissies en relevante werkgroepen en adviseren bij de totstandkoming van nieuwe schema’s. Van Blitterswijk beschikt over de KEMA-KEUR, ENEC en GS certificaten.

Vraag uw scherpste offerte aan

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*