Officieel dealer

Lanz grafdelfmachines en begraafplaats transporters

Hoge kwaliteit gegarandeerd

Al vanaf 1929 produceert het Duitse merk Lanz machines voor begraafplaatsen. Van grafdelfmachines tot begraafplaats transporters. De machines beschikken over een elektrische motor zodat ze niet alleen stil zijn, maar ook nog eens uitermate milieuvriendelijk! Bovendien maakt de hoge bedrijfszekerheid en de vernuftige techniek die is toegepast op de grafdelfmachines en de begraafplaats transporters de machines ook prettig om mee te werken. Het is de sleutel geweest tot het internationale succes van Lanz

‘‘Producent van grafdelfmachines en begraafplaats transporters.’’

Lanz bij Van Blitterswijk

Als officieel dealer van Lanz heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. het complete aanbod grafdelfmachines, begraafplaats transporters en andere elektro voertuigen  in zijn assortiment. Voor deskundig advies over de Lanz grafdelfmachines, begraafplaats transporters en andere elektro voertuigen bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Bezoek onze showroom

Daarom kiest u Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Ook het transport verzorgen we zelf

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*