logo

Officieel dealer

Lumag is een toonaangevend merk op het gebied van tuinmachines

Expert in trilplaten

Lumag is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een toonaangevend merk op het gebied van tuinmachines. Met een breed scala aan producten in categorieën zoals waterpompen, motoren, mini dumpers en steenknippers is het merk tegenwoordig in vrijwel iedere productcategorie vertegenwoordigd. Toch is Lumag vooral bekend door zijn professionele trilplaten. Lumag trilplaten zijn geschikt voor (semi)professioneel gebruik en hebben een geweldige prijs- kwaliteitverhouding.

‘‘De grootste fabrikant in trilplaten voor professionals en hobbyisten.’’

Lumag bij Van Blitterswijk

Als officieel dealer van Lumag heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. het complete aanbod trilplaten en andere tuinmachines in zijn assortiment. Voor deskundig advies over de tuinmachines van Lumag bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Bezoek onze showroom

Daarom kiest u Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Ook het transport verzorgen we zelf

Laat u inspireren in onze showroom

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*