Officieel dealer

MEGA milieuvriendelijke transportvoertuigen voor groenwerk & de schoonmaakbranche

Compact, gebruiks- en milieuvriendelijk

Milieuvriendelijkheid en gebruiksgemak staan bij het merk MEGA hoog in het vaandel. Daarom ontwerpt het bedrijf al jarenlang eco-vriendelijke transporters en multitrucks die eenvoudig in bediening zijn. Comfortabeler dan ooit tevoren kunt u uw werkgereedschap van A naar B brengen of een lading zand storten. Met hun compacte afmetingen en elektrische motor zijn de milieuvriendelijke transportvoertuigen en multitrucks van MEGA uitermate geschikt voor de groenvoorziening en schoonmaakbranche.

‘‘Zuinige en gebruiksvriendelijke transporters en multitrucks.’’

MEGA bij Van Blitterswijk

Als officieel dealer van MEGA heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. het complete aanbod milieuvriendelijke transportvoertuigen in zijn assortiment. Voor deskundig advies over de MEGA trucks bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Bezoek onze showroom

Daarom kiest u Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Ook het transport verzorgen we zelf

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*