logo

Lichte, stille en krachtige accumachines

Nieuw: Stihl COMPACT AccuSysteem

Klaar voor de uitdaging

Heggenschaar, kantenmaaier, kettingzaag of bladblazer: elke machine van Stihl geeft blijk van technologische vernieuwingen tot in de kleinste details. Het nieuwe Stihl COMPACT AccuSysteem is het resultaat van 90 jaar ervaring in tuin- en parkmachines zodat u altijd en overal ontspannen kunt werken.

Eén accu voor alles

Een handige accu, krachtige lader en geschikt voor alle Stihl machines. Het Stihl COMPACT AccuSysteem is compact, licht en veelzijdig én maakt het voor u mogelijk om zonder gehoorbescherming te werken! Zo kunt u meer geluiden van uw omgeving opvangen.

''Eindelijk werken zonder gehoorbescherming.''

Rust bij het werken in de tuin

Gesnoeide heggen, opgeruimde bladeren, gezaagd hout en gemaaide grasperken. Door het werken met een machine met het Stihl COMPACT AccuSysteem voelt u zich meer ontspannen dan ooit tevoren. De lichte, stille en krachtige accumachines volgen probleemloos de kleinste beweging van uw hand.

Stihl COMPACT AccuSysteem bij Van Blitterswijk

Bent u net als Van Blitterswijk ook overtuigd geraakt van het Stihl COMPACT AccuSysteem? Bij ons kunt u machines met dit systeem aanschaffen. Bezoek ons eens vrijblijvend onze showroom in Moordrecht. Liever eerst advies? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel naar 0182 - 372 513.

Meer Stihl

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*