logo

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V.

Kwaliteitsselectie tuinmachines en -gereedschap

Gecertificeerd en servicegericht

A-merken tuin- en parkmachines, kwaliteit sinds 1978. Onze kwaliteit en service wordt bevestigd doordat we zijn aangesloten bij VA-Keur, lid zijn van Metaalunie en beschikken over alle benodigde DEKRA-certificaten. Kenmerkend voor Van Blitterswijk zijn goede verkoopadviezen, klant- en oplossingsgericht denken en het verlenen van uitstekende service. Dit resulteert voor u, als eindgebruiker, in prettig werken met betrouwbare en goed presterende machines waar wij als Van Blitterswijk enthousiast achter staan voor service, reparatie en natuurlijk ook onderhoud.

‘‘Eerlijk verkoopadvies en machines van A-merken.’’

Eigen onderhoud en storingsdienst

Met onze uitstekende geoutilleerde werkplaats staan we garant voor de levensduur van uw tuin- en parkmachines. Als u onverhoopt toch stil komt te staan zorgen onze goed geschoolde monteurs voor een snelle en vakkundige reparatie. Veel onderdelen liggen op voorraad in ons magazijn zodat we er voor kunnen zorgen dat u snel weer verder kunt. Bovendien kan onderhoud en reparatie ook bij u op locatie uitgevoerd worden.

Eigen transportservice

Heeft u een nieuwe tuin- of parkmachine gekocht? Of moet uw gekochte machine juist vervangen worden door een tijdelijke machine? Dankzij onze eigen transportservice kunnen wij tuin- en parkmachines op locatie leveren en ophalen voor reparatie in onze werkplaats. Eventueel in combinatie met vervangende machine.

Bezoek onze showroom

Daarom kiest u Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Ook het transport verzorgen we zelf

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*