logo

Klantleverancier relatie & strategisch partnerschap

Samenwerking Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines, STIHL en Donker Groep

Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines is samen samen met collega dealer Poel Bosbouwartikelen BV en STIHL een hernieuwde samenwerking aangegaan met Donker Groep. Deze samenwerking gaat verder dan de traditionele klantleverancier relatie want er is sprake van een strategisch partnerschap waarbij STIHL, Donker Groep helpt om haar duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Binnen deze deal is Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines één van de twee uitvoerende STIHL dealers. Collega dealer Poel Bosbouwartikelen BV is de andere partner.

STIHL Total Care Pro: totale ontzorging

De Full-service leasing formule STIHL Total Care pro staat voor kwaliteit, service en kennis: kwalitatieve producten, optimale klantondersteuning door totale ontzorging en een gespecialiseerd en vakkundig servicenetwerk voor het onderhouden en beheren van de machines.

“Wij behouden het goede en gaan voor het beste”

Over Donker Groep

Donker Groep is een landelijk werkend groenbedrijf met een vernieuwende kijk op de beleving van groene binnen- en buitenruimtes. Donker Groep is een top 3-speler in Nederland. Zij werken voor overheden, bedrijven en instellingen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel

Wat voor Donker Groep een belangrijk deel kenmerkt is het beleid waarmee zij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als landelijk opererend bedrijf in de groenvoorziening grijpen zij hun uitgangspositie aan om dit breed uit te dragen op sociaal en duurzaam terrein.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*