Officieel dealer

Schäffer Lader maakt de meest geavanceerde en compacte wielladers

Voor tuinbouw, landbouw en industrie

Schäffer Lader is een toonaangevend merk op het gebied van wielladers en zetten de trend met geavanceerde technologie én groot vermogen ondanks compacte afmetingen. Schäffer wielladers zijn ook qua ergonomie, betrouwbaarheid, kracht en lage onderhoudskosten de markt ver vooruit. Door de zeer goede stabiliteit, flexibiliteit, zichtbaarheid en comfort bieden Schäffer wielladers tal van mogelijkheden voor de landbouw, paardensector, tuinbouw, loonwerker en industrie. Tevens zijn de wielladers en telescoopladers van Schäffer Lader uit te rusten met een keur aan accessoires. Zo kunt u ieder project bouwen op kwaliteit én de juiste machine.

‘‘Ergonomische, betrouwbare en kostenbesparende machines.’’

Schäffer Lader bij Van Blitterswijk        

Als officieel dealer van Schäffer Lader heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. het complete aanbod wielladers en telescoopwielladers in zijn assortiment. Voor deskundig advies over de wielladers van Schäffer Lader bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Bezoek onze showroom

Daarom kiest u Schäffer Lader

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*