Bosmaaiers voor comfortabel en langdurig gebruik

Stihl bosmaaiers

Verkrijgbaar in verschillende vermogenscategorieën

Wegranden, glooiingen, aanplantingen, daar waar professionals hardnekkig gras en wild struikgewas moeten temmen, ligt het territorium van de robuuste, krachtige Stihl bosmaaiers! Stihl bosmaaiers zijn verkrijgbaar in verschillende vermogenscategorieën en uitvoeringen én maken korte metten wildgroei. Stihl bosmaaiers maaien snel en efficiënt omdat ze zijn uitgerust met een ergonomisch maaistuur en een doeltreffend Stihl antivibratiesysteem. Met dankzij dit systeem kunnen deze maaimachines comfortabel en langdurig worden gehanteerd.

''Stihl bosmaaiers zijn uiterst comfortabel in gebruik.’’

Stihl bosmaaiers bij Van Blitterswijk

Heeft u interesse in een Stihl bosmaaier of wilt u deze eerst testen? Kom dan geheel vrijblijvend langs in de showroom van Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines in Moordrecht. Onze gecertificeerde medewerkers helpen u graag bij het selecteren van de juiste Stihl bosmaaier. Voor deskundig advies kunt u ook het contactformulier invullen. Liever direct contact? Bel dan 0182 - 372 513.

Stihl bosmaaiers bij Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Ook het transport verzorgen we zelf

Maak een vrijblijvende afspraak

Bekijk onze Stihl bosmaaiers

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*