logo

Klaar voor het voorjaar met het nieuwe tuingereedschap van Stihl en Viking

Stihl en Viking voorjaarscatalogus 2018

Een compleet vernieuw aanbod

Speciaal voor het voorjaar hebben Stihl en Viking het aanbod tuingereedschap vernieuwd. In de nieuwe productcatalogi vindt u alle producten van Stihl en Viking, van de zwaarste motorzaag tot de meest compacte bladblazers en de kleinste vijlen. Alle technische specificaties kunt u per productcategorie terugvinden in een overzichtelijke tabel. Zo vergelijkt u in één oogopslag de Stihl en Viking producten, hun eigenschappen en de prijzen. Met de Stihl en Viking productcatalogus kunt u zich dus optimaal voorbereiden op het voorjaar!

Download de nieuwe Stihl catalogus

Download de nieuwe Viking catalogus

Online bestellen mogelijk

Tuingereedschap uit de nieuwe catalogi kunnen vanzelfsprekend ook in onze gepersonaliseerde webshop besteld worden. U kunt deze producten zelf ophalen in onze showroom of laten bezorgen met onze eigen transportservice. Het product wordt bij levering klaar voor gebruik en met een persoonlijke introductie overhandigd.

Machines die potentieel gevaarlijk kunnen zijn, zoals motorzagen en doorslijpmachines, worden niet verstuurd. Die machines kunnen enkel bij de vakhandelaar afgehaald worden om voldoende deskundig gebruiksadvies te garanderen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het tuingereedschap van Stihl en Viking? Twijfel dan niet en neem contact op via onderstaand contactformulier. Voor direct contact zijn wij telefonisch bereikbaar op 0182 - 372 513.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*