logo

Koop nu uw Stihl tuingereedschap online

Stihl & Viking webshop - Van Blitterswijk

Uw erkende Stihl & Viking vakhandelaar

Stihl Online Partners zijn erkende vakhandelaren die het catalogusassortiment van Stihl en Viking niet alleen in hun winkel, maar ook online aanbieden. Daarmee zijn de drie zuilen van de Stihl verkoopfilosofie - kwaliteit, service en advies- nu ook digitaal verzekerd. Omdat Van Blitterswijk uw erkende Stihl en Viking vakhandelaar is kunt u bij ons online uw tuingereedschap en tuinmachines aanschaffen!

Bestel direct online

Altijd toegang tot het complete assortiment van Stihl & Viking

Via de gepersonaliseerde webshop kan Van Blitterswijk u het volledige assortiment van Stihl en Viking aanbieden. U heeft dus altijd en overal toegang tot het complete assortiment. De producten kunnen vrijblijvend online worden gereserveerd en in onze winkel worden afgehaald. Daar krijgt u dan persoonlijk en deskundig advies van onze medewerkers over een veilig gebruik van de machines.

Inclusief bezorging, montage en persoonlijke instructie

De door u aangeschafte Stihl en Viking producten worden naar u toegestuurd. Daarnaast beschikken wij ook over een eigen transportservice. Zo hoeft u voor nieuw tuingereedschap nooit meer de deur uit! Het product wordt bij levering klaar voor gebruik en met een persoonlijke introductie overhandigd. Want ook bij online verkoop blijven service en advies belangrijk.

Machines die potentieel gevaarlijk kunnen zijn, zoals motorzagen en doorslijpmachines, worden niet verstuurd. Die machines kunnen enkel bij de vakhandelaar afgehaald worden om voldoende deskundig gebruiksadvies te garanderen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de gepersonaliseerde Stihl en Viking webshop van Van Blitterswijk? Twijfel dan niet en neem contact op via onderstaand contactformulier. Voor direct contact zijn wij telefonisch bereikbaar op 0182 - 372 513.

Bestel direct online

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*