Accu- en elektrische kantenmaaiers

Stihl kantenmaaiers

Sneller dan ooit klaar in uw tuin

Met een kantenmaaier van Stihl geniet u sneller dan ooit van uw tuin. De accu- en elektrische kantenmaaiers liggen perfect in de hand en bieden een geruisloze manier om het gras in uw tuin onder controle te houden. De elektrische kantenmaaiers beschikken over robuuste draaimaaikoppen voor een perfect resultaat. Met een accukantenmaaier kunt u geheel draadloos werken, hebben een hoge levensduur en kunnen urenlang werken dankzij de lithium-ion-accu. Het zijn ideale machines voor alle toepassingen waarbij lawaai en uitlaatgassen niet gewenst zijn.

''Geniet sneller van een mooie tuin.’’

Stihl kantenmaaiers bij Van Blitterswijk

Heeft u interesse in een Stihl kantenmaaier of wilt u deze eerst testen? Kom dan geheel vrijblijvend langs in de showroom van Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines in Moordrecht. Onze gecertificeerde medewerkers helpen u graag bij het selecteren van de juiste Stihl kantenmaaier. Voor deskundig advies kunt u ook het contactformulier invullen. Liever direct contact? Bel dan 0182 - 372 513.

Stihl kantenmaaiers bij Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Ook het transport verzorgen we zelf

Maak een vrijblijvende afspraak

Bekijk onze Stihl kantenmaaiers

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*