logo

Voorgemengde benzine voor alle Stihl motoren

Stihl MotoMix

Zorgt voor duurzame en schone motoren

Stihl MotoMix is voorgemengde brandstof (1/50) voor alle Stihl motoren. De brandstof bestaat uit een nieuwe benzineformule en de nieuwe biologisch afbreekbare premium olie Stihl HP Ultra. De MotoMix zorgt voor duurzame, schone motoren met uitstekende smeereigenschappen en duidelijk minder uitstoot of uitlaatgassen die schadelijk zijn voor uw gezondheid. De nieuwe benzineformule van de MotoMix voorkomt het afslaan van de motor en zorgt voor een beter acceleratiegedrag.

‘‘Schonere motoren en minder schadelijke uitlaatgassen.’’

MotoMix bij dé Stihl specialist

Als specialist in Stihl machines weten we bij Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines wat nodig is om de machines ook in topconditie te houden. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle jerrycans en flacons MotoMix. Voor deskundig advies over de voorgemengde Stihl benzine bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 0182 - 372 513.

Bel ons voor de juiste hoeveelheid en de beste prijs

Stihl MotoMix bij Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Ook het transport verzorgen we zelf

Vraag uw scherpste offerte aan

Maak een vrijblijvende afspraak

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*