Transportvoertuigen voor plantsoenen en begraafplaatsen

Transporters van NIMOS en MEGA

Zware en milieuvriendelijke transporters

Transportvoertuigen van NIMOS en MEGA zijn de ideale assistent bij het onderhoud van plantsoenen, begraafplaatsen en parken. Voor het zware werk verkopen wij NIMOS transporters. Hierbij kunt u kiezen uit een twee- of vierwiel aandrijving, met of zonder cabine, laadvermogens tussen de 1200 en 2000 kg én motoren van 24 tot 51 pk. Voor duurzame mobiliteitsoplossingen hebben wij de transporters van MEGA in het assortiment. Deze voertuigen kunnen door hun compacte afmetingen en wendbaarheid uitstekend in beperkte ruimtes uit de voeten.

‘‘Wij verkopen NIMOS transporters tot 51 pk.’’

NIMOS en MEGA transportvoertuigen bij Van Blitterswijk

Als officieel dealer van NIMOS en MEGA heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines het complete aanbod transportvoertuigen in zijn assortiment. Voor deskundig advies over NIMOS en MEGA transporters bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Vraag uw scherpste offerte aan

Daarom transporters bij Van Blitterswijk

  • Kwaliteit van een familiebedrijf sinds 1978
  • Machines van uitsluitend A-merken
  • Inspiratie en advies in onze showroom
  • Eigen onderhouds- en servicedienst
  • Ook het transport verzorgen we zelf

Laat u inspireren in onze showroom

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*