logo

Fulltime dienstverband, 40 uur per week, regio Randstad

Vacature Monteur Elektrische Voertuigen

Ben jij automonteur, servicemonteur of onderhoudsmonteur en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je van nature nieuwsgierig en wil je voorop lopen qua (auto) techniek? Vindt jij het prettig om verantwoordelijkheid te dragen, zelfstandig in een technisch team te werken en toon je dat aan in jouw manier van doen? En wil je ruimte en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen? Neem dan de tijd om deze vacature te bekijken.

Bedrijfsomschrijving 

Van Blitterswijk Tuin-, en Parkmachines B.V. en Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. in Moordrecht zijn respectievelijk leverancier van tuin-, en parkmachines en importeur-dealer van elektrische (bedrijfs)voertuigen. Vanwege de sterke groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Monteur Elektrische Voertuigen (M/V) Fulltime dienstverband, 40 uur per week. Regio Randstad.

Functieomschrijving

Als monteur heb je een verantwoordelijke en zelfstandige functie en behoren de onderstaande zaken tot je werkzaamheden:

  • Het plegen van onderhoud en reparaties aan elektrische transportvoertuigen bij ons in de werkplaats en bij de klant op locatie.
  • Het ondersteunen van de afdeling assemblage.

Functie-eisen

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende en dynamische functie, voldoe je aan onderstaande eisen:

  • Een afgeronde technische opleiding.
  • Technische affiniteit en -inzicht. Relevante ervaring en interesse op het gebied van moderne voertuigtechniek, bij voorkeur met elektrische voertuigen.
  • In bezit van rijbewijs B. Aangevuld met rijbewijs E is een pré.
  • Fulltime beschikbaar en woonachtig in omgeving Gouda / Rotterdam.

De gezochte kandidaat is een ervaren verkoper in de buitendienst. Duurzaamheid, sociaal maatschappelijk betrokken en een intense en vrolijke inzet zijn de kernwoorden. De kandidaat vindt het prettig om verantwoordelijkheid te dragen, zelfstandig in een klein commercieel team te werken en toont dat duidelijk aan in de manier van doen. Het spreekt voor zich dat de kandidaat een commerciële en resultaatgerichte instelling heeft.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat hier om een veelzijdige en zelfstandige functie binnen een leuke en inspirerende werkomgeving van een snel groeiende organisatie. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Solliciteer op deze vacature

Heb je interesse in de functie stuur dan je motivatie en CV (incl. pasfoto) naar André Rombouts via andre@eco-mobiliteit.nl.

Wil je meer weten over de functie en onze bedrijven dan kan je contact opnemen met André Rombouts (0182-372513) en kan je onze websites www.eco-mobiliteit.nl & www.blitterswijk.nl bekijken.

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*