Officieel dealer

Wacker Neuson is dé specialist in lichte en compacte bouwmachines

Expert in trilplaten

Wacker Neuson is fabrikant en specialist op het gebied van lichte en compacte bouwmachines. De productspecialiteiten van het merk lopen zeer uiteen, van trilplaten tot trilstampers en sloophamers en van snijgereedschap en trilnaalden tot trilmotoren. Deze producten kunt u allen met de hand besturen. Naast deze compacte bouwmachines fabriceert Wacker Neuson ook grondverzetmachines zoals compacte wielladers, schrankladers, graafmachines, rupsdumpers wieldumpers en compacte laadmachines.

‘‘Uiteenlopende producten voor tuin- en parkonderhoud.’’

Wacker Neuson bij Van Blitterswijk

Als officieel dealer van Wacker Neuson heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. het complete aanbod bouwmachines in zijn assortiment. Voor deskundig advies over trilplaten, grondverzetmachines, trilmoteren en wielladers van Wacker Neuson bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Bezoek onze showroom

Daarom kiest u Wacker Neuson

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*