logo

Passie voor tuin- en parkmachines

Onze werknemers

Het team van Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. bestaat uit een groep deskundige en enthousiaste mensen die gastvrijheid en productkennis hoog in het vaandel hebben staan. In onze showroom kunt u dan ook altijd rekenen op eerlijk verkoopadvies, klant en oplossingsgericht denken én een uitstekende service.

Ons vakkundige en enthousiaste team bestaat uit de volgende medewerkers:

  • De eerste persoon die u waarschijnlijk tegenkomt binnen onze organisatie is Johan. Johan neemt alle bestellingen op, maakt afspraken voor onderhoud en helpt met alle vragen die er zijn omtrent uw tuingereedschappen, keuringen en onderhoud hiervan.
  • Harry is verantwoordelijk voor het organiseren van de werkzaamheden in de werkplaats alsmede het verzorgen van reparaties en onderhoudswerkzaamheden.
  • Sjoerd is onze specialist voor het monteren, onderhouden en repareren van uw lichtere tuingereedschappen.
  • Ad is onze specialist voor de zwaardere machines alsmede voor het onderhouden en keuren van deze machines.
  • Wouter zorgt voor onze commerciële activiteiten van marketing tot sales. Wouter is niet alleen op de hoogte van de prijzen maar ook inhoudelijk hoe de machines werken en welke oplossingen er dus te verzinnen zijn voor uw gebruikersprobleem.
  • Frans zorgt ervoor dat we administratief de boel op orde hebben.

Maak kennis in onze showroom

Kennismaken? Bezoek dan eens geheel vrijblijvend onze showroom. U bent van harte welkom in Moordrecht om in alle rust uw opties door te nemen en u uitgebreid te laten adviseren over de tuin- en parkmachines in ons assortiment. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier op deze pagina in of bel 0182 - 372 513.

Bezoek onze showroom

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*