Voor ruwe ondergronden en zware werkzaamheden

Multihog werktuigdragers

Robuuste en veelzijdige machines

Voor terreinbeheer en onderhoud langs de weg heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines B.V. de werktuigdragers van Multihog in het assortiment. Ten opzichte van andere machines onderscheidt een Multihog werktuigdrager zich met zijn robuuste ontwerp en extreme veelzijdigheid. Zo maakt het Quick Release mechanisme het veranderen van toebehoren tot een eenvoudige taak. Het kantelbare bestuurdersplatform, de brede wielbasis en het lage zwaartepunt zorgen ervoor dat de Multihog werktuigdragers de beste keuze zijn voor het gebruik op steile hellingen en oneffen terreinen.

‘‘Multihog is de nummer 1 op steile hellingen en oneffen terreinen.’’

Multihog werktuigdragers bij Van Blitterswijk

Als erkend leverancier van Multihog heeft Van Blitterswijk Tuin- en Parkmachines het complete aanbod werktuigdragers in zijn assortiment. Voor deskundig advies over de Multihog werktuigdragers bent u van harte welkom in onze showroom in Moordrecht. Liever direct contact of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 0182 - 372 513.

Vraag uw scherspte offerte aan

Impressie werktuigdragers

Vrijblijvend & deskundig advies

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of voor het maken van een afspraak zijn wij van ma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur en za van 08.30 - 12.00 uur bereikbaar op:
0182 372 513

Offerte aanvragen

Stel uw vraag aan Van Blitterswijk

Aanhef*